info@sound-stuff-studio.be

Ron Cottam
+32 (0)474 /223 941


Welkom

Welkom in onze Sound Stuff Studio. De muziekopnamestudio in het hartje van Waals Brabant.

Onze ware doelstelling is jou te helpen om jouw eigen project te verwezenlijken en dit voor het meest eenvoudige tot het haast onmogelijk ingewikkelde.

Of je nu een amateur bent of je bent een professionele artist, wij zullen jou tegemoetkomen bij jouw eigen behoeften en benodigdheden met onze eigen professionaliteit.

Wij zijn in elk geval warm enthousiast om jouw wensdromen naar hartenlust tot een schitterend resultaat te voltooien.

Juist om de hoek in Hamme-Mille nodigt de Sound Stuff Studio je uit om jouw droom in werkelijkheid te verwezenlijken.

 

Wie is Ron Cottam?

 

Ron Cottam is geluidsingenieur, elektrotechnisch ingenieur en is ook nog eens zelf muzikant. In deze drie domeinen heeft hij een uitstekende praktische ervaring opgedaan sinds meer dan dertig jaar.

Hij is gitarist, is zanger en is muziekbewerker. Maar hoofdzakelijk is hij een meervoudig instrumentalist en heeft hij de uitstekende ervaring en het meesterschap in de meest veelzijdige aspecten van de muzikale creaties.

Hij heeft muziekopnamen gecreëerd en heeft verscheidene platen en Cd’s gemaakt voor ontelbare Engelse, Belgische, Franse en Nederlandse muzikanten en groepen.

Als muzikant heeft hij ook nog eens gespeeld in een divers aantal formaties zoals daar zijn Moncoin, Liscarroll, Elisa Waut, Cottam and Deighton, Zwaffer, ...

Hij heeft zijn eigen muziekstudio in Brussel reeds 30 jaar geleden opgericht en hij is heel bekwaam en bedreven in zowel analoge als in hedendaagse digitale muziekopname technieken.

Gekentekend en gevormd door zijn uitzonderlijke ervaring hierin heeft hij nu de Sound Stuff Studio opgericht. Een gloednieuwe opnamestudio die jullie een ideale, comfortabele en zeer toegankelijke muziekwerkplaats ter beschikking biedt.